Waarom RodeTec
ZZP'ers

Waarom werken met RodeTec?

Werken en leven als ZZP’er is geweldig. Veel vrijheid, wisselende opdrachten, een mooi netwerk opbouwen en zelf (meer) geld verdienen. Maar er kleven ook risico’s aan en het is niet altijd even makkelijk. Er zitten per slot van rekening ook verplichtingen aan vast zoals de administratie, acquisitie, belastingen, BTW aangiftes en nog veel meer. Veel ondernemers laten zich door deze risico’s en onzekerheden weerhouden om te starten als ZZP’er. En dat is zonde! Want als je met RodeTec gaat werken, kunnen wij heel veel voor je betekenen.

Veel opdrachten

RodeTec zorgt ervoor dat je mooie projecten krijgt. We beschikken over een riant netwerk van toonaangevende opdrachtgevers met projecten die jou aanspreken. Daar koppelen wij je aan. Je hoeft je dus zelf minder zorgen te maken over het werven van nieuwe opdrachten. Dat scheelt je niet alleen heel veel tijd, je hoeft je ook minder (financiële) zorgen te maken.

Ons netwerk biedt meer kansen

RodeTec bouwde in de loop der jaren aan een prachtig netwerk in negen verschillende sectoren. We werken veel samen met bekende bedrijven die normaliter niet snel zouden samenwerken met individuele ZZP’ers. Voor ons maken ze echter graag een uitzondering. Zo kan je tóch aan de slag bij (grote) bedrijven waar je normaal niet zo snel binnen zou komen.

We bieden je maatwerk

Iedere ZZP’er is anders. Daarom nemen we graag de tijd om jou, je onderneming en je vakgebied te leren kennen. Zo kunnen wij heel gerichte opdrachten voor je zoeken die perfect bij je passen. En als wij allebei denken dat je dat nodig hebt, dan kunnen we je coachen, begeleiden en desnoods uit de problemen helpen met onze schuldhulpverlening en ons eigen juridische steunpunt. 

Wij kennen de markt

RodeTec werkt in negen sectoren. Die branches kennen we ondertussen heel erg goed. We weten wat er speelt in de markt en we helpen iedere dag verschillende soorten ondernemers. We weten wat we doen. Onze opdrachtgevers vinden dat ook plezierig. Zij kunnen vertrouwen op onze expertise. En die delen we graag met je.

Lekker ‘jobhoppen’

Als je ons op tijd laat weten wanneer je klaar bent voor je volgende project dan kunnen wij al voor je op zoek naar een volgende opdracht.  Dat scheelt je heel veel tijd en energie die je nu kunt steken in je volgende klus. 

Die administratie ….

Eén van de grootste struikelblokken voor ZZP’ers is de administratie. Neem snel contact op met RodeTec en ontdek welke werkzaamheden wij allemaal van je over kunnen nemen. Het bespaart je veel tijd en vooral veel kopzorgen. Met de ondersteuning van RodeTec kun je iedere dag heerlijk onbezorgd aan de het werk. 

 

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Over ons - kort
Over ons

RodeTec Uitzendbureau

Een vakspecialist vinden voor een bijzonder project is niet eenvoudig. Andersom zijn kandidaten op zoek naar een opdracht die bij ze past. RodeTec brengt uitzendkrachten, ZZP’ers en opdrachtgevers snel, gemakkelijk en met veel zorg bij elkaar. Samen werken we succesvol aan een zorgeloze  toekomst.

  • Schrijf je in op RodeTec
  • Vind de leukste opdrachten 
  • Kies de specialist die bij u past
  • Ga onbezorgd aan het werk

Meer over ons

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau

Copyright © 2023 RodeTec Uitzendbureau | Alle rechten voorbehouden