Schuldhulpverlening
ZZP'ers

Schuldhulpverlening

Het kan bijna niet anders, veel ZZP’ers krijgen vroeg of laat te maken met een financiële tegenslag. Door wanbetaling of het faillissement van een opdrachtgever, door arbeidsongeschiktheid, teruglopende vraag of door felle concurrentie kan je als ZZP’er flink in de problemen komen.

Schulden voel je altijd en overal

Zodra je te maken krijgt met betalingsproblemen dreigen incassobureaus, gerechtsdeurwaarders, advocaten, de Belastingdienst met beslagleggingen, ontruimingen of een openbare verkoop. In sommige gevallen is aan een faillissement niet meer te ontkomen. Je komt zo niet alleen in de financiële problemen, de zorgen sijpelen ook door in je privéleven. Je kunt er letterlijk en figuurlijk ziek van worden. Schulden achtervolgen je altijd en overal als een donkere wolk. 

Onze dienstverlening

Rodetec biedt per 1 januari 2022 schuldhulpverlening aan de ZZP’ers en uitzendkrachten die bij ons in dienst zijn of in dienst willen komen. Bij RodeTec hebben wij een eigen, volledig onafhankelijke en juridische afdeling opgezet om de juridische en financiële belangen te behartigen van al onze werknemers die in de financiële problemen zijn gekomen. Veel van die problemen zijn in het verleden ontstaan en zijn een blok aan het been met alle negatieve consequenties. Na een financieel zware bieden periode zorgen wij met de hoogst mogelijk inzet weer voor de broodnodige rust, zodat onze ZZP’ers en Uitzendkrachten zich vrij van stress en zorgen weer kunnen concentreren op de dingen waar zij goed in zijn.

Een financieel gezonde toekomst

 • Werk je voor RodeTec, dan werkt RodeTec ook voor jou en bieden wij je die juridische of maatschappelijke hulp die je nodig hebt voor een zorgeloze financieel gezonde toekomst. Wat we daar o.a. voor doen:
 • We inventariseren de totale schuldenpositie
 • We voeren een schuldsanering traject door
 • We bieden een buitengerechtelijk akkoord aan alle schuldeisers
 • We bieden een onderhands akkoord aan in de Wet schuldsanering natuurlijke personen (Wsnp)
 • We bieden een akkoord aan in faillissement of surseance van betaling
 • We vragen Wsnp aan, uiteraard zonder wachttijd en indien noodzakelijk met spoed

Wil je meer weten over de schuldhulpverlening van RodeTec? Stap over je drempel en neem gerust contact met ons op. We bespreken graag wat we voor je kunnen betekenen. 

 

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Over ons - kort
Over ons

RodeTec Uitzendbureau

Een vakspecialist vinden voor een bijzonder project is niet eenvoudig. Andersom zijn kandidaten op zoek naar een opdracht die bij ze past. RodeTec brengt uitzendkrachten, ZZP’ers en opdrachtgevers snel, gemakkelijk en met veel zorg bij elkaar. Samen werken we succesvol aan een zorgeloze  toekomst.

 • Schrijf je in op RodeTec
 • Vind de leukste opdrachten 
 • Kies de specialist die bij u past
 • Ga onbezorgd aan het werk

Meer over ons

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau

Copyright © 2024 RodeTec Uitzendbureau | Alle rechten voorbehouden