Schuldenproblematiek
ZZP'ers

Schuldenproblematiek

De economie floreert maar de schulden- en armoedeproblematiek in ons land groeit. Nederland telt in 2021 zo’n 320.000 werkende armen (!). Een vijfde van de ZZP'ers kan het huishouden slechts drie maanden draaiende houden als het inkomen wegvalt. Een steeds groter deel kampt met forse schulden. Bij RodeTec merken we de gevolgen en zien we de gevaren. Én ondernemen we actie.

RodeTec helpt bij het oplossen van financiële problemen

Een schuld hebben is afschuwelijk. De gedachte dat je iets niet terug kan betalen laat je niet los en kan leiden tot psychische klachten. Klachten die doorwerken in je privéleven, in je vriendenkring en op je werk. Je bent er niet meer bij met je hoofd, je hebt te weinig slaap en je maakt onnodig fouten. Met als gevolg dat die ene inkomstenbron ook nog eens gevaar loopt. Te veel ZZP’ers en uitzendkrachten staan met de rug tegen de muur en schamen zich dood voor hun financiële problemen. Ze kunnen er écht ziek van worden. Dat moeten we bespreekbaar maken. Het taboe moet eraf. 

De oorzaak ligt in het verleden, RodeTec kijkt naar de toekomst

Als werknemer loop je risico’s. En vooral als ZZP’er ligt een financieel debacle altijd op de loer. Dat hebben we in de loop der jaren wel gezien. Misschien betaalde een opdrachtgever niet binnen de afgesproken termijn. Of misschien zelfs helemaal niet. Of kon je een BTW afdracht die ene keer net even niet betalen en ben je het ene gat met het andere gaan dichten. Misschien kwam je in de privésfeer wel in de problemen. Er zijn zoveel oorzaken. En bij RodeTec vinden we die eigenlijk niet eens belangrijk. We kijken graag met jou vooruit. We willen jou weer fris en vrolijk aan het werk krijgen. 

Begin weer met een schone lei

RodeTec biedt schuldhulpverlening aan ZZP’ers en uitzendkrachten die bij RodeTec in dienst zijn (of komen) en die om welke reden dan ook, in de financiële problemen zijn gekomen. Onze juristen maken hun complexe financiële problemen inzichtelijk, saneren (oude) schulden en bieden snelle oplossingen op maat zoals regelingen met schuldeisers en beslagleggers. Kortom, RodeTec stelt alles in het werk om je weer zorgeloos en schuldenvrij aan het werk te krijgen!

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Over ons - kort
Over ons

RodeTec Uitzendbureau

Een vakspecialist vinden voor een bijzonder project is niet eenvoudig. Andersom zijn kandidaten op zoek naar een opdracht die bij ze past. RodeTec brengt uitzendkrachten, ZZP’ers en opdrachtgevers snel, gemakkelijk en met veel zorg bij elkaar. Samen werken we succesvol aan een zorgeloze  toekomst.

  • Schrijf je in op RodeTec
  • Vind de leukste opdrachten 
  • Kies de specialist die bij u past
  • Ga onbezorgd aan het werk

Meer over ons

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau

Copyright © 2023 RodeTec Uitzendbureau | Alle rechten voorbehouden