Hoe werkt het
Uitzendkrachten

Hoe werkt het?

Je zoekt een leuke baan. Een uitdaging die écht bij je past. Óf je bent een opdrachtgever en je zoekt een goede uitzendkracht. RodeTec Uitzendbureau maakt het niet al te ingewikkeld. We bespreken wat jullie exact willen en dan ‘matchen’ wij de vacature aan de juiste persoon. Niet meer en niet minder. Maar altijd goed.  Hoe wij dat doen?

 

Voor onze uitzendkrachten:

Stap 1: inschrijven en solliciteren

Op onze website heb je een leuke vacature gevonden en daar wil je graag op reageren. Dat moet je je eerst inschrijven bij RodeTec. Vul je dat goed in en vinden wij ook, na een goed gesprek, dat je de juiste persoon bent voor de baan? Dan gaan we naar stap 2.

Stap 2: de uitzendovereenkomst

We tekenen samen de uitzendovereenkomst. Hierin staan alle details van ónze samenwerking. Als alles helder en akkoord is ben je nu dus bij RodeTec in dienst. Gefeliciteerd!

Stap 3: de eerste werkdag

Altijd spannend natuurlijk! Je maakt kennis met je nieuwe werkgever en collega’s. Je gaat nu laten zien dat je baan inderdaad perfect bij je past. Heb je vragen? RodeTec is altijd bereikbaar.

Stap 4: de eerste week zit erop

Klaar? Eerste werkweek achter de rug? Tevreden? Fijn! Je vult je urenregistratie in en je gaat genieten van je welverdiende rust. En geen zorgen, RodeTec maakt je salaris volgende week naar je over.

 

 

Voor onze opdrachtgevers:

Stap 1: U meldt een vacature aan bij RodeTec

U heeft (tijdelijk) personeel nodig. De aanmelding van uw vacature zetten wij door naar één van onze professionals. Die gaat direct op zoek naar de beste kandidaten voor uw vacature.

Stap 2: Wij stellen de beste kandidaten voor

De kandidaten die wij voor u vonden, stellen wij graag aan u voor. U kiest uiteraard zelf de meest geschikte kandidaat.

Stap 3: We tekenen de inleenovereenkomst

We leggen onze samenwerking vast in de inleenovereenkomst, de overeenkomst tussen u en RodeTec. Een mooi begin!

Stap 4: Onze uitzendkracht komt werken

Uw kersverse nieuwe medewerker komt voor u werken. Die ontvangt u natuurlijk met open armen en maakt u wegwijs in de functie en in uw organisatie. Een intercedent van RodeTec neemt contact met op om te horen hoe het is gegaan. Eventuele bijzonderheden of aanpassingen kunnen we dan meteen bespreken.

Stap 5: U ontvangt de urenregistratie en de factuur

U ontvangt van RodeTec digitaal de door u geaccordeerde urenregistratie. Deze uren worden in dezelfde week aan u gefactureerd. Wij vertrouwen erop dat u de betaling volgens afspraak afhandelt. Dat hoort nu eenmaal bij een fijne samenwerking!

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Over ons - kort
Over ons

RodeTec Uitzendbureau

Een vakspecialist vinden voor een bijzonder project is niet eenvoudig. Andersom zijn kandidaten op zoek naar een opdracht die bij ze past. RodeTec brengt uitzendkrachten, ZZP’ers en opdrachtgevers snel, gemakkelijk en met veel zorg bij elkaar. Samen werken we succesvol aan een zorgeloze  toekomst.

  • Schrijf je in op RodeTec
  • Vind de leukste opdrachten 
  • Kies de specialist die bij u past
  • Ga onbezorgd aan het werk

Meer over ons

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau

Copyright © 2024 RodeTec Uitzendbureau | Alle rechten voorbehouden