Testimonials
Over ons

Testimonials

“Wij van WC-Eend adviseren WC-Eend”. Het is een legendarische zin uit een commercial uit 1989 die nog steeds gebruikt wordt wanneer een deskundige advies geeft dat in overeenstemming ligt met zijn eigenbelang. Dat doen we bij RodeTec natuurlijk liever niet. Wij laten dat graag over aan ondernemers, ZZP’ers en Uitzendkrachten die naar alle tevredenheid gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

 

Een ZZP’er over de schuldhulpverlening van RodeTec:

“Ik wil jullie in de laatste dagen van 2021 nog een paar woorden zeggen. Mede door jou, Pieter, en door jouw instelling naar mij, heb ik nu na bijna 20 jaar rust en geen deurwaarders en eisers meer. Er zijn de laatste jaren vaak gedachten in mij geweest om de stekker er radicaal uit te trekken maar gelukkig was ik te laf om dit te doen. Achteraf ben ik blij dat dit niet gebeurd is. En ja, ook nu een mate van onmacht als het om mijn meissie gaat, maar ook dit gaat over. Bedankt voor alles.”

 

De partner van een ZZP’er na schuldhulpverlening van RodeTec:

“Goedenavond, het gaat goed met hem... Nu komt er rust voor iedereen!!!”

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Over ons - kort
Over ons

RodeTec Uitzendbureau

Een vakspecialist vinden voor een bijzonder project is niet eenvoudig. Andersom zijn kandidaten op zoek naar een opdracht die bij ze past. RodeTec brengt uitzendkrachten, ZZP’ers en opdrachtgevers snel, gemakkelijk en met veel zorg bij elkaar. Samen werken we succesvol aan een zorgeloze  toekomst.

  • Schrijf je in op RodeTec
  • Vind de leukste opdrachten 
  • Kies de specialist die bij u past
  • Ga onbezorgd aan het werk

Meer over ons

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau

Copyright © 2023 RodeTec Uitzendbureau | Alle rechten voorbehouden