Werkwijze
Over ons

Onze werkwijze 

RodeTec is gespecialiseerd in het bemiddelen van Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP'ers) en uitzendkrachten. Door onze persoonlijke aanpak en ons uitgebreide landelijk netwerk zijn we in staat om tijdig één of meerdere vakspecialisten voor iedere opdracht aan onze opdrachtgevers voor stellen. Uiteraard doen wij er ook alles aan om de juiste match te maken. We zoeken de juiste persoon bij de opdracht. En andersom.

Hoe werkt RodeTec?

Op onze website kunnen ZZP’ers en Uitzendkrachten zich aanmelden bij RodeTec. Tegelijkertijd kunnen opdrachtgevers er opdrachten en vacatures plaatsen. De professionals van RodeTec maken met deze gegevens de juiste combinatie en stellen de meest geschikte kandidaten voor aan onze opdrachtgevers.

En is dat het?

Nee hoor. Bij RodeTec doen we nog veel meer. Alle mensen die voor ons werken én alle bedrijven die met ons in zee zijn gegaan, willen wij natuurlijk graag optimaal van dienst zijn. Onze mensen blijven altijd nauw met iedereen in contact en wij stellen het op prijs om te weten of iedereen tevreden is, of aan de gestelde eisen wordt voldaan en of onze eigen dienstverlening inderdaad zo goed is als wij zelf denken.

Daarom verwachten wij ook wel iets van onze opdrachtgevers. Een goede match begint bijvoorbeeld met een gedetailleerde beschrijving van hun wensen en een duidelijke en helder omschrijving van de werkzaamheden. En we hopen natuurlijk dat u ons met regelmaat informeert waar u wel en waar u niet over tevreden bent. Dan beschouwen wij het als onze taak daar waar nodig bij te sturen.

Zorgeloos aan het werk

Bij RodeTec behandelen wij mensen met respect en bieden wij een optimale begeleiding. Continuïteit van werk is voor onze mensen van groot belang. En werken moet vooral ook zorgeloos zijn. Bij RodeTec zijn we dan ook heel zuinig op onze ZZP’ers en Uitzendkrachten. Zo bieden we niet alleen scholing en opleiding maar hebben we ook een juridische afdeling waar zij altijd terecht kunnen met vragen en uitdagingen. Onze eigen (!) schuldhulpverlening zorgt ervoor dat niemand van ons zich zorgen hoeft te maken om problemen uit het verleden. We willen bij RodeTec gewoon graag dat iedereen, iedere dag, zorgeloos aan het werk kan.

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Over ons - kort
Over ons

RodeTec Uitzendbureau

Een vakspecialist vinden voor een bijzonder project is niet eenvoudig. Andersom zijn kandidaten op zoek naar een opdracht die bij ze past. RodeTec brengt uitzendkrachten, ZZP’ers en opdrachtgevers snel, gemakkelijk en met veel zorg bij elkaar. Samen werken we succesvol aan een zorgeloze  toekomst.

  • Schrijf je in op RodeTec
  • Vind de leukste opdrachten 
  • Kies de specialist die bij u past
  • Ga onbezorgd aan het werk

Meer over ons

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau

Copyright © 2023 RodeTec Uitzendbureau | Alle rechten voorbehouden