Over RodeTec
Over Rodetec
Over ons

Over RodeTec

Het is soms best ingewikkeld om de juiste vakspecialist te vinden voor een project. Daar weten wij alles van. RodeTec brengt opdrachtgevers, ZZP’ers en Uitzendkrachten snel en secuur met elkaar in contact. Zo heeft u (of bén je) altijd de juiste persoon op de juiste plek.

RodeTec is in Nederland een landelijk werkende organisatie met haar hoofdkantoor in Amsterdam. In België is RodeTec voornamelijk actief in de Vlaamstalige provisies, met een hoofdkantoor in Antwerpen. Op deze twee mooie locaties werken gemotiveerde, enthousiaste medewerkers iedere dag aan het succes van onze gewaardeerde opdrachtgevers, het groeiend aantal nieuwe ZZP’ers en de lokale uitzendkrachten die zich bij ons hebben ingeschreven.

Op onze website staan verschillende vacatures en opdrachten. Die zijn verdeeld over negen sectoren waarin we in de loop der jaren een groot en betrouwbaar netwerk hebben opgebouwd. Het is een gevarieerd aanbod van uitzendbanen, vaste banen en parttimebanen met een flexibel karakter. Het kunnen langlopende of kortlopende projecten zijn, banen op oproepbasis, tijdens kantooruren, in de avonduren, kortom, er is voor al onze betrokken kandidaten altijd een mooie opdracht of bijbaan te vinden.  Daar werken we dan ook hard aan. En met veel plezier.

Wilt u kennismaken en meer weten over de dienstverlening van RodeTec? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst en bespreken graag al onze mogelijkheden.

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2023 RodeTec Uitzendbureau | Alle rechten voorbehouden