Werken met Rodetec
Opdrachtgevers

Werken met Rodetec

Wanneer u zoek bent naar ‘de juiste persoon op de juiste plek’, dan bent u bij ons aan het juiste adres. RodeTec brengt opdrachtgevers in contact met ZZP’ers en Uitzendkrachten die perfect bij uw opdracht of vacature passen. Onze betrouwbare en proactieve professionals gaan graag voor u aan het werk om die ene kandidaat te vinden. Of het nu gaat om een tijdelijk project of een opdracht voor langere duur, RodeTec beschikt over een ruim assortiment enthousiaste en bekwame ZZP’ers en Uitzendkrachten waaruit wij de beste kandidaten kunnen selecteren.

De juiste persoon op de juiste plek

Onze eigen medewerkers bij RodeTec zetten alles op alles om de ideale kandidaat te matchen met uw opdracht én uw onderneming. Daarvoor nemen wij echt de tijd voor want we weten hoe belangrijk een ‘match’ is. Een goede klik gaat verder dan alleen de kennis en vaardigheden, de kandidaat moet ik in uw bedrijfscultuur passen. En bij uw eigen medewerkers natuurlijk. RodeTec haalt alles uit de kast om de meest geschikte kandidaat aan u voor te stellen

Wij kennen onze mensen

De ZZP’ers en Uitzendkrachten die we aan u voorstellen, hebben we goed doorgelicht. We kennen ze vaak ook al langer. Soms zelfs al jaren. Wij kennen zijn of haar achtergrond en we weten wat hij of zij in haar mars heeft. Andersom willen wij natuurlijk ook graag alles weten over uw bedrijf, wat voor vakspecialist u zoekt en wat u in die persoon belangrijk vindt. Zo kunnen wij de beste ‘match’ maken.

Deskundige en betrouwbare partner

RodeTec heeft al jaren ervaring in het matchen van onze vakspecialisten aan bedrijven in negen verschillende branches. Wij zijn specialist in het koppelen van ZZP’ers en Uitzendkrachten aan onze opdrachtgevers en we hebben dan ook alle benodigde certificaten en voldoen aan alle eisen die gelden in de uitzendbranche. En we doen wat we beloven. Maar dat vinden wij logisch.

Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor een opdracht? Dan kunt op onze website eenvoudig en snel een vacature aanmelden. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste collega’s staan u graag te woord.

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Over ons - kort
Over ons

RodeTec Uitzendbureau

Een vakspecialist vinden voor een bijzonder project is niet eenvoudig. Andersom zijn kandidaten op zoek naar een opdracht die bij ze past. RodeTec brengt uitzendkrachten, ZZP’ers en opdrachtgevers snel, gemakkelijk en met veel zorg bij elkaar. Samen werken we succesvol aan een zorgeloze  toekomst.

  • Schrijf je in op RodeTec
  • Vind de leukste opdrachten 
  • Kies de specialist die bij u past
  • Ga onbezorgd aan het werk

Meer over ons

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau

Copyright © 2024 RodeTec Uitzendbureau | Alle rechten voorbehouden