Opdrachtgevers
Werkgevers

Werkgevers

Wij zijn RodeTec. Al jaren actief op de arbeidsmarkt. Gemotiveerd, betrouwbaar en optimale loyaliteit naar onze opdrachtgevers. Het is ons levenswerk en geen verplichting, maar een motivatie en een roeping om flexibel inzetbaar te zijn waar nodig.  

Onze medewerkers brengen balans in uw organisatie, allemaal gedreven en extreem betrouwbaar, de loyaliteit moet u zelf maar eens ervaren.  

Al onze medewerkers zijn keurige verschijningen, beschaafd en goed gekleed, omdat wij hebben gekozen voor perfectie en uitstraling in alles wat we doen. We zijn in balans. 

We blijven altijd rustig en beheerst, ook als zijn er wel eens zeer stressvolle situaties, en ja natuurlijk maken wij ook wel eens fouten. We hebben alles (bijna) meegemaakt en we zijn door de wol geverfd. We werken omdat we dat graag zelf willen, het is onze bewuste keus om de beste service te verlenen aan opdrachtgevers.  

 

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Over ons - kort
Over ons

RodeTec Uitzendbureau

Een vakspecialist vinden voor een bijzonder project is niet eenvoudig. Andersom zijn kandidaten op zoek naar een opdracht die bij ze past. RodeTec brengt uitzendkrachten, ZZP’ers en opdrachtgevers snel, gemakkelijk en met veel zorg bij elkaar. Samen werken we succesvol aan een zorgeloze  toekomst.

  • Schrijf je in op RodeTec
  • Vind de leukste opdrachten 
  • Kies de specialist die bij u past
  • Ga onbezorgd aan het werk

Meer over ons

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau

Copyright © 2024 RodeTec Uitzendbureau | Alle rechten voorbehouden