Tekst onder contact blok - Installatietechniek

Installatietechniek is onmisbaar in onze samenleving. De manier waarop wij  werken en ontspannen, hoe wij ons voortbewegen en communiceren, het is allemaal mogelijk gemaakt dankzij efficiënt ingerichte technische installaties. Nederland draait op installatietechniek. En we zijn er dus sterk afhankelijk van.

Bij RodeTec is de term installatietechniek een verzamelnaam voor diverse technieken, die vooral in de bouw en industrie worden gebruikt. Hieronder vallen onder meer het ontwerpen, het aanleggen en het verzorgen van service en onderhoud aan elektrische installaties zoals verlichtingsinstallaties, beveiligingsinstallaties en domotica installaties.

In de installatietechniek kennen we ook werktuigbouwkundige installaties zoals riolering, sanitair, verwarming en airco (klimaatinstallaties). Samen zorgen zij ervoor dat een gebouw leefbaar wordt.

Bij RodeTec hebben we uitzendbanen en ZZP opdrachten in overvloed in de installatietechniek, afhankelijk van de regio waar je woont. Voor zowel starters en ervaren vakmannen hebben wij altijd meerdere technische vacatures openstaan.

Voorbeelden van vacatures in de installatietechniek:

 • Loodgieter
 • Fitter
 • Verwarmingsmonteur
 • Servicemonteur
 • Electro-monteur
 • Onderhoudsmonteur
 • Technische Dienst
RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau

Contact opnemen

Vul uw contactgegevens in
Fulltime
Hoevelaken
Installatietechniek
ZZP
€ 2.500,- / € 3.450,- per maand
Solliciteer direct

Servicemonteur Koeltechniek

Servicemonteur KoeltechniekOnze opdrachtgever is voorloper in duurzame innovaties en allround technische dienstverlening. Ze lossen alle vraagstukken op het gebied van technologie in de gebouwde omgeving op. De diensten van Unica bevinden zich onder meer in de domeinen installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IoT) en smart buildings. Ze zetten wensen en behoeften van klanten om in functionele oplossingen op maat. De focus ligt op duurzame, digitale, gezonde en comfortabele leef- en werkomgevingen. Met ruim 3.000 medewerkers en een omzet van meer dan € 500 miljoen behoren zij tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

Over het bedrijf

Je gaat werken binnen afdeling Bouw Services in Woerden; dé one-stop-shop voor gebouw gebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer, onderhoud en inspectie. Van a tot z kunnen onze klanten vertrouwen op de kundigheid van jou en jouw collega's. De vestiging Woerden is net als veel andere vestigingen een innovatieve locatie met veel aandacht voor klant en mens. Wij geloven erin dat met zorg en aandacht iedereen in het bedrijf in staat is om een ultieme klantbeleving te verzorgen. Dit doen wij met sterk lokaal georiënteerde klant-teams. 

Over de functie

Als Servicemonteur koeltechniek ben je verantwoordelijk voor het verrichten van specialistische onderhouds- en servicewerkzaamheden aan grote en/of complexe installaties van onze klanten, zodanig dat een optimale efficiency, productiviteit, kwaliteit en klanttevredenheid wordt behaald. Hierbij word je ingezet op meerdere contracten als specialist. Je zorgt tevens voor het oplossen van acute storingen zodat elke installatie volgens het onderhoudscontract perfect werkt. Als Service Monteur verzorg je schriftelijke rapportage over uitgevoerd onderhoudswerk en/of storingen en zorgt voor de benodigde administratie. Je neemt deel aan storingsdiensten samen met een jong en ambitieus team. Met jouw dienstverlenende instelling zorg je samen met het team voor een maximale in- en externe klanttevredenheid

Wat vragen wij van jou

Afgeronde MBO-niveau 4 opleiding richting koeltechniek Je bent in het bezit van het F-gassen diploma categorie 1 EPBD-A/ EPBD-B is een pre Relevante werkervaring In bezit van rijbewijs B Gericht op maximale in- en externe klanttevredenheid Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij jou

Je salaris ligt tussen de €2512,- en €3458,-o.b.v. 40 uur per week afhankelijk van je werkervaring; Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Als je een eigen auto hebt ontvang je een vergoeding van 0,19 eurocent per km. Je kan er ook voor kiezen om een OV-jaarabonnement vergoed te krijgen; Je hebt genoeg tijd om te rusten of op vakantie te gaan want je ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen; Je pensioen wordt geregeld via het Pensioenfonds Metaal en Techniek. Daarnaast kan je korting krijgen bij zorgverzekeraars Zilveren Kruis en CZ via onze collectieve ziektekostenverzekering; Wanneer er winst wordt gemaakt, krijg jij een percentage van deze winst de onze winstdelingsregeling; Er is er een groot aanbod van opleidingen en cursussen die je kan volgen om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van (installatie)techniek, commerciële- en managementvaardigheden; Je krijgt een warm welkom want we hebben een uitgebreid onboarding-traject. Je wordt goed begeleid en er zijn verschillende introductieactiviteiten om je snel thuis te laten voelen; Zij zijn een grote organisatie met ruime doorgroeimogelijkheden waarbij wij graag invulling geven aan jouw persoonlijke ambities; Tot slot krijg je als medewerker korting op allerlei diensten en producten. 

Meer informatie

Neem contact op met Erik Peter Vermaat, tel: 088 998 84 25, e-mail: erik.vermaat@rodetec.nl

Solliciteer direct

Persoonsgegevens*
Adresgegevens*
Contactgegevens*
Extra informatie*
In het bezit van een auto?*
Bestanden
Opmerkingen*
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Over ons - kort
Over ons

RodeTec Uitzendbureau

Een vakspecialist vinden voor een bijzonder project is niet eenvoudig. Andersom zijn kandidaten op zoek naar een opdracht die bij ze past. RodeTec brengt uitzendkrachten, ZZP’ers en opdrachtgevers snel, gemakkelijk en met veel zorg bij elkaar. Samen werken we succesvol aan een zorgeloze  toekomst.

 • Schrijf je in op RodeTec
 • Vind de leukste opdrachten 
 • Kies de specialist die bij u past
 • Ga onbezorgd aan het werk

Meer over ons

RodeTec Uitzendbureau logo
RodeTec Uitzendbureau

Copyright © 2022 RodeTec Uitzendbureau | Alle rechten voorbehouden